aiPotu

Bermuda Triangle / Journey to the Underworld


Lars Hilles gate/Christies gate, Bergen Kart

Åpning 27. februar kl. 19:00

aiPotu (Anders Kjellesvik & Andreas Siqueland er en selvorganisert plattform for kunstnerisk produksjon. Prosjektet baserer seg på en reiserelatert praksis. Arbeidene er av skulpturell og sosial karakter og tar utgangspunkt i stedene der de vises. Samarbeidet har pågått siden 2004. Blant deres siste utstillinger er deltagelse på Revolutions Forms That Turn (2008), Biennale of Sydney og gruppeutstillingen Pavillon 7 ved Palais de Tokyo i Paris.

”Bermuda Triangle” er en serie av tre utstillinger i tre ulike byer: Paris, Bergen og Winnipeg. Utstillingene er visualiseringer av tidligere og nåtidige reiser inn i reelle, glemte eller forsvunne landskaper. Hvert arbeide utforsker temaet tomrom gjennom bruk av fiksjonelt materiale.

Første del av Bermuda Triangle-serien var utstillingen ”Lolita” ved galleriet France Fiction i Paris i november/desember 2008 og siste del vil være utstillingen ”Call of the Wild” på The Overlooked Space ved The Plug In ICA i Winnipeg i mars måned.

Anders Kjellesvik er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen, Akademiet i Helsinki og Kunstakademiet i København. Han bor og arbeider i Berlin.
Andreas Siqueland er utdannet ved Kunstakademiet i København og Ecole des Beaux Arts de Genève. Han bor og arbeider i Oslo.
http://www.aipotu.org


Volt er støttet av Bergen kommune.

Foto: aiPotu, Thor Brødreskift

Alle prosjekter →