plan b

Narrating Our Lines


Rom 8
Vaskerelven 8, Bergen Kart

Kl. 19:00

plan b (Sophia New & Daniel Belasco Rogers) presenterer en ny performance ved Volt. Narrating Our Lines er et performance-foredrag og en work in progress-visning som tar utgangspunkt i GPS-spor som de har samlet i flere år og et ønske om å se en tegning av deres liv. De vil gjentegne deres bevegelser i løpet av det siste året i deres hjemby Berlin og forsøke å fortelle utfra animasjonen av alle deres spor, minnes hva de gjorde og hvor de var på vei. Et spørsmål de stiller seg er etterhvert som teknologi gjør det mulig å ta opp ens bevegelser – hvordan vil det virke inn på vår erfaring av tid, rom og bevegelse?

Foto: Plan b

plan b

plan b er Sophia New og Daniel Belasco Rogers. De har siden 2002 laget samarbeidsprosjekter og egne kunstprosjekter. plan p har presentert performance, installasjoner, større ny media prosjekter for ulike europeiske festivaler som steirischer herbst og Festival of Flanders og utstillinger med deres praksis med å samle inn GPS-spor overalt hvor de går. Deres arbeid har blitt presentert i Storbritannia, Tyskland, Belgia, Danmark, Finland, Østerrike, Tsjekkia, Ungarn, Japan og Nord-Amerika. Prosjektet med Volt er deres første i Norge.

http://www.planbperformance.net


Volt er støttet av Norsk kulturråd og Bergen kommune - Seksjon for kunst og kultur. Takk til Kunsthøgskolen i Bergen, BEK, Hordaland kunstsenter og Peter Vasil / avp::ptr.

Foto: Thor Brødreskift

Alle prosjekter →