Kristin Nordhøy

WORKS IN SITU


Bergen Kjøtt
Skutevikstorget 1, Bergen Kart

Åpning 11. februar 2011 kl. 19:00
Åpningstider andre dager kl. 12:00–16:00

I utstillingen bruker Kristin Nordhøy sitt materialvokabular, som er blant annet maskeringstape og armeringsjern som er industrielt fremstilte masseproduserte materialer. Hun bruker ofte linjen som verktøy og repetisjon som metode i sine arbeider. I større veggarbeider dekker hun veggflater med tynne striper med maskeringstape og er opptatt av sammenhengen mellom oppføringen av arbeidet og de fysiske egenskapene i materialene.

Nordhøy arbeider med en rekke materialer og uttrykk, som i større eller mindre grad forholder seg til rommet de er stilt ut i. Til Volt gjør hun nye arbeider som utformes på stedet og tar utgangspunkt i det fabrikkaktige lokalet på Bergen Kjøtt som beskrives av tittelen WORKS IN SITU.

Foto: Kristin Nordhøy

Kristin Nordhøy

Kristin Nordhøy har hovedfag fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun hadde nylig separatutstilling på Lautom Contemporary og Tegnerforbundet i Oslo. Samt deltatt på en rekke gruppeutstillinger som uteromsutstillingen Arctic Challenge/Site-spesific 2010 i Sør-Troms, Drawing Consequences (2009) på Akershus Kunstnersenter, Tempo Skien 2009 og Norwegian Summer på Galerie Gabriel Rolt i Amsterdam (2009). WORKS IN SITU er hennes første separatutstilling i Bergen.

http://www.kristinnordhoy.com


Takk til Bergen Kjøtt. Volt er støttet av Norsk kulturråd og Bergen kommune - Seksjon for kunst og kultur.

Foto: Brynjar Vik

Alle prosjekter →